Nybrovej 393, 2800 Lyngby, Denmark
info@natu-ren.com

Vores tjenester

Ejendomsservice

En ejendomsserviceaftale med NatuRen dækker hovedsageligt en enkelt servicepakke for hele boligselskabet. Du kan dog vælge blot at bestille individuelle tjenester såsom trappevask. Vi håndterer daglige opgaver for store såvel som mindre boligforeninger og foreninger. Vi sætter en ære i at arbejde tæt sammen med vores kunder og er ikke længere end et opkald væk. Hos NatuRen lægger vi stor vægt på tid og effektivitet. Derfor sørger vi altid for, at det er de samme medarbejdere, der udfører den samme opgave hver gang. På den måde er du sikker på, at arbejdet udføres med samme tilfredshed hver eneste gang, og vores medarbejder ved præcis, hvordan du vil have arbejdet gjort.

Vi tilbyder Move-In og Move-Out rengøringer til ejendomsejere og rengøring af ejendomme, der i øjeblikket er på markedet til salg: Åbne huse, udstillinger og rengøring på Lukkedage. I dette konkurrenceprægede miljø hjælper merværditjenester dig med at skille dig ud.

Kontakt os i dag, så kommer vi ud og ser på ejendommen inden for de næste par dage. Vi fremsætter gerne et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os.